001 moni iziTöbb, mint két éve foglalkozom a doTERRA termékek hatóanyag vizsgálatával és használatuk módozataival. Tanfolyam órákon, online előadásokon és magánbeszélgetések során váltam az alapolajok ismerőjévé. Ha nem tudok valamire válaszolni, a kérdést meg tudom fogalmazni és megkérdezni olyanoktól, akik az olajok világának megismerésében évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

02Az iTOVi több mint 100 éves tudományos kutatást és technológiát párosít modern algoritmusokkal annak meghatározására, hogy mely illóolajok és kiegészítők közül jelenleg melyek a legmegfelelőbbek az alkalmazó számára. A könnyen használható, ingyenes iTOVi alkalmazás személyre szabott jelentéseket készít, így rögzítheti, nyomon követheti és tudásforrásként szolgálhat a wellness felé vezető úton.

at1Masszázstechnika illóolajokkal. 

Ez lesz a következő workshop témája, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Balogh Móni
Telefon: +3630212-7472
Email: balogh.m@mail.com
Facebook: facebook.com/profile.php?id=100009967082437

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.